Fórmula Tango-podcast

⭐Hyvät tangoystävät,
Olemme onnellisia ja kiitollisia voidessamme olla osa tätä upeaa podcast-projektia! Tunnetko jo sen? ❤

Meillä on suuri ilo ja kunnia olla mukana tässä uudessa aluevaltauksessa, jonka ovat ideoineet valtavan hienot tanssijat ja suuret taiteilijat Joe Corbata ja Lucila Cionci.

Olemme osa Fórmula Tango-podcast-tiimiä ja meidän osuutemme on tuoda kaikille suomenkieltä puhuville tangojen kertomuksia kääntämällä ja lukemalla niiden sanoituksia suomeksi. Jotta kuulisit mistä tangoissa puhutaan.

⭐Tervetuloa!
Kutsumme sinut vierailemaan www.formulatango.com -sivustolla kuuntelemassa ja nauttimassa teksteistä. Liity sivustolle, ilmaiseksi, niin voit kokeeksi kuunnella yhden jakson vierailijana. Jos pidät siitä voit tilata kaikki jaksot. Saat aloittaa ilmaisella 30 päivän tilausjaksolla, jonka aikana voit keskeyttää tilauksen milloin haluat. Ilmaisen aloitusjakson jalkeen tilaus jatkuu vain 5 euron kuukausittaisella maksulla, jolla voit osallistua tähän projektiin. Kuukausimaksulla sinulla on aina pääsy tangoteksteihin omalla kielelläsi. Uusia jaksoja lisätään säännöllisesti kunkin tangolyriikan tarinan ymmärtämiseksi.

https://formulatango.com/en/category/podcast-in-finnish/

* * * *
MITEN PROJEKTI syntyi

PÄÄMÄÄRÄ
Päätavoitteena on rakentaa “Podcasteka Tangueraksi” nimetty kokonaisuus, jotta vähitellen jokainen henkilö, joka tuntee argentiinalaisen tangoa tai on tällä polulla aloittamassa, ymmärtäisi sen runoutta omalla kielellään. Tangomusiikin kautta ja ymmärtämällä sanojen syvyyden, tanssin ohella, voimme kaikki viedä läpi tunnematkamme tangon kautta.

MIKSI
Vuoden 2020 alussa, kun Covid-19 pysäytti maailman ja kaikki tangoon liittyvät tapahtumat, projektimme sai alkunsa kun kysyimme itseltämme: mitä voimme tehdä, joka ei ole tanssia eikä opetusta, vaan tuo esiin sen puolen tangosta, joka täydentää intohimomme jota me kaikki tunnemme tätä upeaa taidetta kohtaan?

Monien vuosien kansainvälinen matkustaminen ja monien eri kulttuureista olevien ihmisten tapaaminen on johtanut meidät muistelemaan, kuinka monesti olemme kääntäneet tangon sanoitusten osia tunneilla, milongan pöydässä, tai selittäneet kappaleen nimen merkitystä. Tällä tavoin aloimme luoda projektiamme, jonka voimme tänään jakaa teille kaikille.

Formula Tango Podcast on seurausta siitä, että olemme kuunnelleet monia tunteja tango-faneja, jotka eivät ymmärrä yhtä tangon peruspilareista, sen sanoituksia, sen tarinoita.

Formula Tango Podcast syntyi lukemattomien tuntien kuluessa oppien, suunnitellen, testaten, poistaen, uudelleen testaten, tutkien podcastien maailmaa lukemattomilla kokouksilla mahtavan tiimimme kanssa. Tarpeetonta sanoa, että kaikilla tiimimme jäsenillä on monen vuoden kokemus argentiinalaisesta tangosta ja he ovat innokkaita jakamaan käännöksensä tangon sanoituksista kanssasi.

SISÄLTÖ
Tutkittuamme erilaisia ​​alustoja, kuten Applecast, Soundcloud, Spreaker, Spotify ja muut, havaitsimme, että ne ovat rajoittuneita, koska halusimme antaa sinulle paljon enemmän kuin vain yksinkertaisen ääniraidan. Haluamme sisällyttää olennaisia tietoja jokaisesta tangolyriikasta, mikä tekee kokemuksestasi kokonaisvaltaisemman.
Siksi teemme sen http://www.formulatango.com -palvelun kautta, jossa sinulle esitellään:

° Sanoituksen käännös ääneen luettuna
° Teksti näytöllä
° Mahdollisuus tulostaa teksti
° Tiedot alkuperäisestä versiosta
° 2-3 videota, joissa eri artistien tulkinnat
** Jokaisella kielellä on myös espanjankielinen sisältö.

OSALLISTUMISESI
Kun osallistut voimme tarjota sinulle enemmän!
Autat luomaan työtä, tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, tuntemaan myötätuntoa projektimme tavoitteeseen.
Tämä antaa meille mahdollisuuden tuottaa maailman ensimmäinen “Podcasteka Tanguera” ja saada se kasvamaan ja pysymään hengissä.
Auta meitä levittämään toivoa, yhteyttä sen intohimon kautta, joka yhdistää meidät kaikki.

TAVOITTEEMME
° Laajentaa ja lisätä lisää kieliä.
° Tuoda tangon sanat jokaiselle ei-espanjankieliselle harrastajalle omalla kielellään.
° Jakaa tangon upea runous ei vain tanssijoille vaan kaikille ihmisille ympäri maailmaa.
° Tarjota enemmän käännöstyötä taiteilijoille ympäri maailmaa tangoyhteisöissä.
° Luoda yksinkertainen, selkeä ja helppokäyttöinen alusta, joka jakaa perustavan laatuista tietoa argentiinalaisesta tangosta; sen upeita sanoituksia.
° Ylläpitää nopeaa, päivitettyä sivustoa, jonka avulla voimme tarjota sinulle parasta laatua kaikkina aikoina.

Paljon kiitoksia Formula Tango Podcast -tiimin puolesta.
Idea ja yleistuotanto: Lucila Cionci & Rodrigo “Joe” Corbata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s