Uutta luomassa

Viime kirjoituksesta onkin kulunut jo tovi. Se ei nyt kuitenkaan tarkoita ettei mitään olisi tapahtunut. Kaikkea muuta. Isoimpana asiana viime kuukausina on ollut oma tanssisalin perustaminen Pasin ja Marian kanssa.

Tanssikoulu La Fábrica del Tango Klingendahlin vanhassa teollisuuskiinteistössä Tampereella on uusi työkotimme, jonne on aina hyvä fiilis mennä. Carina siirsi myös ompelupajansa sinne. Siellä on meillä nyt mahdollisuus tarjota tangoihmisille kodikas ja valoisa tila, jonne tulla kokoontumaan meille kaikille rakkaan tanssin pariin.

Sali toimii kotina myös Tango aMorosolle, jonka viikkotunnit ja iso osa muitakin tapahtumia järjestetään Fabricalla, kuten paikan nimi on alkanut lyhentyä.

Hyvä niin, sillä näyttää siltä että muutkin tanssijat alkavat löytää tiensä Fabricalle. Sali on vuokrattavissa niinä aikoina kun meillä ei ole omaa toimintaa siellä, ja vierailijoita on jo käynytkin.

TangoPiantaon toiminta on jatkunut suurin piirtein ennallaan, paitsi juurikin tämä oma toimipiste helpottaa nyt käytännön toimintaa arjessa melkoisesti.

Tästä mennään kevättä kokien kesää kohti. Ehkä tuo lumi tuosta jossain vaiheessa poiskin sulaa, meillä on ollut onni viettää tämä talvi lumisessa Suomessa. Tänä vuonna emme lähteneet Argentiinaan, katsotaan taas ensi vuonna mikä tilanne.

Hyvää kevättä ja kesän odotusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s